August
12
16:39
Звезда // Биографии

Биография Celine Dion

С Mathieu Dion, разбира се, роден не само любовта на едно голямо семейство и общ език.Канадският дива, наред с други неща, също golosische пет октави и убедително драматичен талант.Първият запомнящо явяване пред европейското обществено Дион се състоя в "Евровизия" през 1988.Съдиите на много страни го наричат ​​най-добрия.Просто гледали филма от самото начало той е бил написан на раса си, защото това е една песен да Dion анимационен филм на Дисни "Красавицата и Звяра" започва своето завоевание на международната публика.Тогава той е бил не по-малко известния песен изпълнена Dion дует с Клайв Griffin "Когато се влюбя" ("Когато се влюбя") на прочутия филм "Безсъници в Сиатъл".И тогава на "Титаник".

мечтите се сбъдват ...

Селин Дион с някои дори плашеща последователност въплъщава детските си мечти, както творчески и лични.Разбираемо е, че не се очаква момиче от бедно семейство като провинциален пищна сватба ... Но такъв мащаб!Подготовка за събитието взеха една година.Особено впечатляващ е рокля и ди

адема на булката баснословно скъпа.Сватбата беше наречен "Роял".Между другото, роднини, изучаване на родословното дърво Dion, открили, че любимата им момиче е пряк потомък на франкския крал Карл Велики!
И кой е късметлията избраникът на певицата?Не се колебайте - продуцент й, освен първата - Rene Angelil, нейната възраст Godea баща.Той беше този, който "открил" го от 12 години насам.Gossip около техния съюз все още е възмутен Dion: "I премества по-близо до Рене не 12, това се случи много по-късно - в момента съм преминал 20 Когато се срещнахме за първи път, той ме хвана напълно хлапе!"Смятате ли, че сами клюки!По въпроса за бъдещите деца Celine обикновено се шегува: "Смятам да се направи по повече от майка ми."И ... тя ражда нов албум.

черни ивици

От една страна, Dion отдавна изглеждаха прости в комуникацията, спокоен и весел човек, но от друга страна, като е установено, някои мъка, принуждавайки щателен журналисти подозират, че нещо не е наред.Носеха се слухове, че певицата е изложена на тежка депресия, и след като тя наистина имам в болница с диагноза "най-висока степен на нервна и физическо изтощение."Но това е наистина толкова изненадващо, когато смятате, че съпругът-производител, не даде стъпка към стъпка по своя собствена и дори не им е позволено да избират костюм!В края на краищата, тяхната семейна единица е напълно разстроен.Пресата съобщава, че Celine едва ли се отнася до нормалните след опит за самоубийство.
Въпреки това, за щастие, това не влияе на работата.През есента на 1997 дойде триумфално албум на Селин Дион "Да поговорим за любовта" ("Да поговорим за любовта").Между другото, на песента "Сърцето ми няма да спре" само с този запис.Celine винаги е обичал да изненадва, но този албум тя само поклати."Да поговорим за любовта" се превърна в рядка колекция от неочаквани творчески съюзи.

идол на младостта си

Някак си изведнъж установи, че канадската певица, въпреки приписва депресивно героинята си, разбира добре със света и събра богата реколта на попадения, че завистта е звездата изпълнителя.Да започнем с това соул дует с Celine на младостта си идол Барбара Стрейзънд ("Кажи му" - "Кажи му").Също толкова впечатляващо е сътрудничеството с ... Dion Лучано Павароти.Те пяха в дует много сложно балада "Мразя те, тогава аз те обичам" ("И аз те мразя и обичам те").Вокална мощ Дион не е толкова не е сравнимо с гласа на великия тенор.Тази песен е за пръв път "на живо" в благотворителен концерт Павароти Европа.Celine също не могат да се наситят на съюз с младежката си идоли - група от "Би Джийс" ("Би Джийс")."Те написаха песен за мен! - Не успокоени Celine -. Всяка сутрин се събужда, не мога да повярвам, че това не е сън."Между другото, в състава на "Би Джийс" "безсмъртието" ("Безсмъртие") за мистериозния пътуването към вечността - един от най-красивите в албума.
След церемонията "Оскар" Celine Dion сама призна, че тя е още по страшно - почти всички мечти се сбъдват.Има само две, но "най-съкровените си" - да стане филмова звезда и има бебе.

MUSIC MACHINE LOVE

Селин Дион нарече "пее машина".Критиците виждат в него глас на "студено и механично" - и истината, всички емоции, внимателно и прецизно проверени, не изблици, не вали.И честно казано, като цяло, също не.Но мъдро и романтична, който е перфектен - във всеки случай, за киното.И любов, само любов.А както знаем от старата изложението "Бийтълс", "Всичко, което трябва - това е любов."От тази гледна точка, творчество Селин Дион е абсолютно безупречна.

Celine Dion, избухват в 90 години в авангарда на света на поп музиката, беше признат най-големите центрове muzindustrii: Grammy в САЩ, Juno и Феликс награди в Канада, Световни музикални награди в Европа.Целият свят видя как надарена от непохватна тийнейджърка тя става ярък международна суперзвезда.И толкова много напред.

Дискография


да рискува (ноември 2007 г.)
D'Elles (май 2007 г.)
относно промяна NE PAS (2005)
Miracle (2004)
Нов ден ... На живо в Лас Вегас (2004)
1 Fille & усилвател;4 вида (2003)
One Heart (2003)
A New Day е дошъл (2002) Series Volume
на колектора One (2000)
All The Way ... десетилетие на Song (1999)
Ранните сингли (1999)
Au Coeur Du Stade (1999)
s'il suffisait d'Aimer (1998)
Това са специални Times (1998)
The колекция 1982-1988 (1997)
Нека поговорим за любовта (1997)
живее в Париж (1996)
падане в теб (1996)
Gold, Volume One (1995)
Gold, том втори (1995)
D'eux (1995)
À l'Олимпия (1994)
Цветът на Моята Любов (1993)
CelineDion (1992)
Dion chante Plamondon (1991)
Unison (1990)
Vivre / Най-доброто от (1988)
C'est излее възпитание (1987)
Incognito (1987)
Les шансони ен или (1986)
Les Oiseauxде Bonheur (1984)
Мелани (1984)
Les Chemins де ma Maison (1983)
Chante Noel (1981)
Le Voix d'ООН Bon Dieu (1981)